Zes verkooppunten - Moooby

MOOOBY biedt zelf slimme voertuigen aan – zoals (elektrische) fietsen, racefietsen en mountainbikes, elektrische steps en scooters, bakfietsen of cargofietsen,…

Wij verwelkomen uw medewerkers in onze verkooppunten in ’s Gravenwezel, Kapellen, Sint-Job-in-’t-Goor, Belsele, Lokeren en Merksem. En nodigen hen uit voor een of meerdere testritten. Uw medewerker kiest zijn ideale transportmiddel. En kan de komende jaren altijd bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen.

Vóór MOOOBY was er Fietsen Mintjens. Met dertig jaar ervaring op zak, besloot Benny Mintjens zich in 2018 te werpen op de mobiliteit van de toekomst. Hij rekende op het advies van mobiliteitsspecialist Patrick De Cooman en stelde een hypermodern assortiment samen. Zo ontstond MOOOBY.

Maar ook Fietsen Mintjens blijft actief. Slim voertuig of een accessoire nodig? Of is het hoog tijd voor een onderhoudsbeurt? Fietsen Mintjens is nog altijd the place to be.

Uw werknemers slim vervoerd door Fietsen Mintjens en Flywheels

Uw medewerkers slim mobiel maken? Krijg advies over uw slimme voertuigen in de winkels van Fietsen Mintjens.

Twijfelt uw medewerker nog aan zijn keuze? Stuur hem op date met een testvoertuig. Hij leert zijn mobiele compagnon kennen en weet meteen of het een match is. Zo verkeert uw medewerker slim. Én is hij weer helemaal mee.

Tip: verwijs uw medewerker naar www.slimnaarjewerk.be voor de handigste accessoires voor zijn slimme voertuig.

Fietsen Mintjens bezorgt uw snelle fix

Rammelt er iets aan uw fiets? De vakspecialisten van Fietsen Mintjens fixen het in no time. Spring binnen in de verkooppunten en ateliers voor al uw onderhoud en herstellingen.

Geraakt u of uw medewerker er niet? Geen probleem. Maak een afspraak en dan komt de slimme servicemobiel gewoon naar u!

MOOOBY doet het voor u

Advies nodig? Maak een afspraak op de “Slim naar mijn werk” tool of breng een bezoekje aan één van de zes filialen.  Onze specialisten luisteren naar uw individuele behoeften om samen met u een oplossing op maat uit te stippelen.

 

Slimme voertuigen?

(e-)steps

scooters

segways

monowheels

e-bikes en speed-pedelecs

alle andere soorten fietsen (bakfietsen, cargofietsen, koersfietsen, mountainbikes, sportfietsen, stadsfietsen en vouwfietsen)

Bekijk het aanbod

Benieuwd naar de potentiële impact van nieuwe mobiliteit op uw bedrijf?

Contacteer ons

Mobiliteit is veranderd
Bent u mee?