Onderhoudscontract op uw maat - Moooby

Wilt u een onderhoudscontract waarbij u alleen betaalt voor de effectieve kosten aan uw voertuig? Stop uw zoektocht. Bij MOOOBY vindt u de eerlijkste formule. Wij rekenen u geen cent te veel aan. En helpen u meteen.

Bij MOOOBY staat eerlijkheid voorop. Ook voor uw onderhoudscontract.

Wij bekijken het traject van uw werknemers. En maken samen met de werknemer realistische schatting van het gemiddelde aantal kilometers dat zij zullen verzetten. Op basis van onze 25 jaar fietservaring berekenen we daarmee de realistische onderhoudskosten. Bij ons betaalt u dus geen maximaal geschatte kosten – in tegenstelling tot bij andere bedrijven.

Verzorgen uw medewerkers hun fiets of e-bike tot in de puntjes? En vallen de werkelijke onderhoudskosten lager uit dan verwacht? Dan betalen wij het verschil terug. Verwaarloosde een werknemer zijn fiets? Dan rekenen wij daarvoor extra kosten aan.

Een onderhoudscontract is overigens niet verplicht. Zolang iedere werknemer maar als een goede huisvader zorg draagt voor zijn fiets – zoals het leasingcontract vraagt.

Voor onderhoud en herstellingen kunt u steeds terecht in de ateliers van onze partner Fietsen Mintjens. Hebt u liever dat zij tot bij u komen? Dan komen de medewerkers met de servicemobiel bij u op het bedrijf en helpen uw medewerkers ter plaatse.

MOOOBY biedt u de eerlijkste deal aan. Bent u mee?

Benieuwd naar de potentiële impact van nieuwe mobiliteit op uw bedrijf?

Contacteer ons

Mobiliteit is veranderd
Bent u mee?