Bent u mee qua verzekering en bijstand? - Moooby

Graag met een gerust hart onderweg? Klop aan bij MOOOBY’s partner voor alle verzekeringen, een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die garant staat voor een professionele aanpak.

Verzekeringen Kegels & Van Antwerpen regelt de verzekering van onder andere (elektrische) fietsen, steps en scooters. Wij illustreren hun werkwijze aan de hand van de verzekering voor (elektrische) fietsen. De verzekering voor andere slimme voertuigen kan hier licht van afwijken.

Uw voordeel? Geen afschrijving

Verzekeringen Kegels & Van Antwerpen past geen afschrijving toe. De verzekerde waarde van uw fietsen en e-bikes daalt dus niet. Wordt een van uw fietsen gestolen? Dan heeft u recht op een gloednieuw, gelijkwaardig exemplaar. Ja, ook als de verzekering binnenkort afloopt.

Better safe than sorry. Raad uw medewerkers aan om hun fiets of e-bike met twee ART-goedgekeurde sloten aan een vast object te koppelen. Ook als ze hem in een garage parkeren. Vergaten ze de fiets op slot te doen en wordt hij gestolen? Dan bent u jammer genoeg niet verzekerd voor de diefstal.

Diefstalverzekering

Met de diefstalverzekering van Verzekeringen Kegels & Van Antwerpen bent u verzekerd tegen diefstal.

Werd een van uw fietsen gestolen? Doe dan meteen aangifte bij de politie. En stuur daarna het proces-verbaal en het bewijs dat u twee sloten hebt door naar Verzekeringen Kegels & Van Antwerpen. Die helpt u zo snel mogelijk verder.

Omniumverzekering

Met de omniumverzekering van Verzekeringen Kegels & Van Antwerpen bent u verzekerd tegen diefstal en schade. En hebt u dag en nacht recht op fietsbijstand.

Reed uw werknemer tegen een paaltje? Of werd een van uw e-bikes door vandalisme beschadigd? Neem dan contact op met Verzekeringen Kegels & Van Antwerpen. Zij brengen alles in orde. Daarna herstelt Fietsen Mintjens uw fiets volledig. Of zorgt – bij onherstelbare schade – voor een volledig nieuwe fiets of e-bike.

Fietsbijstand

Hebt u onderweg een lekke band? Of weigert uw e-bike dienst? Dankzij de fietsbijstand van Verzekeringen Kegels & Van Antwerpen bent u weer snel vertrekkensklaar.

Uw voordelen:

  • gemoedsrust – U geniet dag en nacht van complete pechbijstand voor fietsen en e-bikes.
  • snelheid – De pechdienst helpt 80 procent van de klanten meteen weer op weg. Lukt dat toch niet? Dan brengen zij u met uw fiets naar een winkel van Fietsen Mintjens, waar het voertuig wordt hersteld. Of ze vervoeren u rechtstreeks naar uw bestemming.
  • ondersteuning bij diefstal – Werd uw fiets of e-bike gestolen? Dan brengt de pechdienst u veilig naar uw bestemming. De verzekeringsmakelaar neemt maximaal 80 euro van de transportkosten voor zijn rekening.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Voor bepaalde slimme voertuigen bent u verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. Dat is bijvoorbeeld het geval voor speedpedelecs en elektrische fietsten die een trapfunctie hebben en zelfstandig kunnen rijden. Beschikt u over een elektrische fiets waarvoor een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid niet verplicht is? Dek uw aansprakelijkheid dan in met een familiale verzekering.

Wilt u bijstand als er bij een ongeval discussie optreedt over de aansprakelijkheid? Sluit dan ook een rechtsbijstandverzekering af. De verzekeringsmakelaar verdedigt dan uw belangen en vergoedt alle gerechtelijke kosten.

Vragen? Opmerkingen? Neem contact op met een MOOOBY-medewerker.

Benieuwd naar de potentiële impact van nieuwe mobiliteit op uw bedrijf?

Contacteer ons

Mobiliteit is veranderd
Bent u mee?