Moooby voor werkgevers - Mobiliteit is veranderd. Bent u mee?

Ga gezond duurzaam snel slim happy op weg

Stressloos door het verkeer? Klop aan bij MOOOBY. Want wij bekijken uw mobiliteit net dat tikkeltje anders. En zorgen ervoor dat u en uw medewerkers vlot en veilig jullie bestemming bereiken.

Doorgaan als

Mobiliteit is veranderd... Moooby neemt u mee op weg

MOOOBY is dé specialist in duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Onze tip? Investeer nu in een mobiliteitsplan. En gun uw medewerkers een vlot en stressvrij woon-werkverkeer. Zij beginnen goedgezind aan hun werkdag. En u hebt creatievere en productievere werknemers. Een win-winsituatie.

Weet u niet waar te beginnen? MOOOBY zet u met plezier op weg:

ooo Advies

Wij analyseren de huidige situatie van uw bedrijf. En schetsen alle mogelijkheden voor een vlotte en groene toekomst.
Lees meer

ooo Begeleiding

Wij bieden een totaalpakket. Hebt u vragen over fiscale en sociale wetgeving? Wilt u weten hoe u zich het best verzekert tegen schade en diefstal? Of wat de leasing- en renting-mogelijkheden zijn? Wij vinden het antwoord op al uw vragen.
Lees meer

ooo Oplossing

Wij blinken uit door onze unieke aanpak. U krijgt bij ons een persoonlijke adviseur. Die gaat met u in overleg. En formuleert oplossingen op maat.
Lees meer

Met MOOOBY bent u mee met alle nieuwe ontwikkelingen op het vlak van mobiliteit.

MOOOBY's partners zijn mee

Natuurlijk wilt u al uw troeven in één hand. Daarom zorgt MOOOBY voor uw totaaloplossing. Daarvoor schakelen we de beste leveranciers op de markt in. Samen met onze partners vormen we een stevig front. Lees meer

Zes verkooppunten

MOOOBY biedt zelf slimme voertuigen aan – zoals (elektrische) fietsen, racefietsen en mountainbikes, elektrische steps en scooters, bakfietsen of cargofietsen,…

Bekijk het aanbod

Lees meer

Kopen, leasen of huren? Wij helpen u kiezen

Hebt u beslist om te investeren in slimme voertuigen voor uw werknemers? Strak plan. Maar hoe financiert u die nieuwe (elektrische) fietsen, steps en scooters?

Lees meer

Waar bollen uw tweewielers?

Graag een overzicht van al uw fietsen in één oogopslag? Dat kan! MOOOBY biedt u een onlinevlootbeheer op maat aan. Met ons intelligent traceersysteem krijg u alle informatie in één klap!

Lees meer

Ons onderhoudscontract? Volledig op uw maat

Wilt u een onderhoudscontract waarbij u alleen betaalt voor de effectieve kosten aan uw voertuig? Stop uw zoektocht. Bij MOOOBY vindt u de eerlijkste formule. Wij rekenen u geen cent te veel aan. En helpen u meteen.

Lees meer

Bent u mee qua verzekeringen en bijstand?

Graag met een gerust hart onderweg? Klop aan bij MOOOBY’s partner voor alle verzekeringen, een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die garant staat voor een professionele aanpak.

Lees meer

Uw voordeel

Het geheim van een succesvolle organisatie? Zij houdt de vinger aan de pols. Blikt altijd vooruit. En blijft daardoor relevant. Wilt u ook blijven groeien? Investeer dan in slimme voertuigen voor uw werknemers. Want de toekomst is duurzaam. Uw voordeel:

Tijdswinst.

Uw medewerkers staan niet meer in de file en verschijnen stipt op tijd op kantoor. Zij hebben geen last van ochtendstress. En werken creatiever en productiever.

Minder ziekteverzuim.

Komen uw medewerkers met de (elektrische) fiets of step naar het werk? Dan verbeteren zij hun conditie. En zijn ze minder vaak ziek. Een win-winsituatie!

Financieel voordeel.

Ruil autoparkeerplaatsen in voor fietsenstallingen. U neemt minder oppervlakte in beslag. En bespaart zo op parkingkosten. En geeft u uw werknemers ook een fietsvergoeding? Dan profiteert u van fiscale voordelen.

Imagoboost.

U profileert zich als een innoverend en duurzaam bedrijf. En trekt zo interessante klanten en kandidaat-werknemers aan.

Bereken uw financieel voordeel

Slim vervoerd is slim bespaard! Niet alleen trappen uw werknemers zichzelf gezond, ze bezorgen u ook een mooie financiële bonus. Bereken snel uw voordeel met de handige rekentool.

Beter voor uw imago én uw portemonnee.

Wat als...

… u droomt van stressloze werknemers die wél op tijd komen? + -

Dan zorgt MOOOBY voor dé oplossing. Op basis van uw unieke omstandigheden en ligging stellen wij een duurzaam en fiscaal voordelig mobiliteitsplan voor. En uw werknemers? Die komen happy en op tijd aan.

 

… uw werknemers uw geld leuker vinden dan een auto? + -

Dan geeft u uw werknemers de mogelijkheid om hun auto in te ruilen voor een som geld. U bepaalt de spelregels zelf: wie de optie krijgt, welke auto’s worden ingewisseld en in welke gevallen.

… uw werknemers niet allemaal op hetzelfde adres wonen? + -

Dan biedt u hen een mobiliteitsbudget aan. Uw werknemers krijgen de vrijheid om slim vervoer te kiezen dat aansluit bij hún situatie. Uw loonkosten blijven gelijk en uw werknemers zijn tevreden. Zo hebt u ze allemaal mee.

… het vandaag subsidies regent? + -

Een project beginnen met de focus op duurzaam woon-werkverkeer of het verminderen van autoverkeer? Dat doet u vandaag tegen halve prijs! De overheid betaalt tot de helft van uw kosten terug.

… u ‘mobiliteit 2.0’ omarmt? + -

Dan bent u de pionier en volgt de rest u binnenkort. Door de grote hoeveelheid autoverkeer staat het verkeersnetwerk onder druk. Auto’s verstoppen het hele land en met zijn allen spenderen we uren in het verkeer. Behalve u. U bent mee en vervoert uw bedrijf slim.

Contacteer ons

Nog niet helemaal mee? Neem contact op en wordt slim mobiel.

  • Graag een afspraak? Jaag u niet door het verkeer: wij komen naar u.
  • Liever telefonisch? Bel ons op +32(0)470 97 38 71
  • Of stuur gewoon een mailtje naar info@moooby.be

We beantwoorden al uw vragen en bezorgen u een oplossing op maat. Zo bent u weer hélemaal mee.

www.slimnaarantwerpen.be